FAQ

Miten noudan tilaamani tuotteet?

Sähköiset tuotteet, kuten tapahtumaliput, lähetetään tilauksen jälkeen sähköpostiisi. Muut tuotteet ovat noudettavissa Alumniyhdistyksen toimistolta (Yliopistonkatu 3, Porthanian 3. krs, huone 362).
Tiedustele tuotteiden noutoaikoja ja postitusmahdollisuutta, joko puhelimitse (+358 50 448 4120) tai sähköpostilla: hy@alumniyhdistys.fi.

Et. Yleishyödyllinen yhteisö on arvonlisäverovelvollinen vain myynnistä, jota se tekee elinkeinotoiminnan muodossa.

TVL 23.3 §:ssä on yleishyödyllisen yhteisön elinkeinotuloa pyritty selventämään rajaamalla eräistä toiminnoista saatavat tulot elinkeinotulon käsitteen ulkopuolelle. Yhteisön elinkeinotulona ei säännöksen mukaan pidetä yhteisön toimintansa rahoittamiseksi järjestämistä arpajaisista, myyjäisistä, urheilukilpailuista, tanssi- ja muista huvitilaisuuksista, tavarankeräyksestä ja muusta niihin verrattavasta toiminnasta sekä näiden tilaisuuksien yhteydessä harjoitetusta tarjoilu-, myynti- yms toiminnasta saatua tuloa jäsenlehdistä ja muista yhteisön toimintaa välittömästi palvelevista julkaisuista saatua tuloa adressien, merkkien, korttien, viirien yms hyödykkeiden myynnistä saatua tuloa sairaaloissa, vajaamielislaitoksissa, rangaistus- ja työlaitoksissa, vanhainkodeissa jne.