Toimitusehdot

Voimassa 1.1.2020 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Helsingin yliopiston alumni ry, Y-tunnus 1773346-2, jäljempänä ”Yhdistys”. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta https://alumnikauppa.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • tilatun tuotteen tiedot
  • laskun loppusumman

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Maksutavat

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Osuuspankki, Nordea, Danske bank, Säästöpankki, Aktia, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Handelsbanken, S-Pankki ja Ålandsbanken. Lisäksi Siirto-mobiilimaksutapa. Maksaminen tapahtuu Verifone Finland Oy:n sivuston kautta.

Maksupalvelutarjoaja

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Yleisimpien verkkopankki- ja muiden maksujen vastaanottajana tiliotteella näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy Helsingin yliopiston alumni ry.

Verifone Finland Oy
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa
Asiakaspalvelu: 020-7535192
Sähköposti: kuluttaja@verifone.fi
www.verifone.fi

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Verifone Finland Oy (0943819-9) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitustapa ja toimituskulut

Sähköiset tuotteet voi ladata verkkopalvelusta tai ne tulevat sähköpostitse. Muut tuotteet on noudettava yhdistyksen toimipisteestä tai tapauskohtaisesti erikseen ilmoitettavasta paikasta, esimerkiksi tapahtuman yhteydessä. Toimituskuluja peritään vain mikäli tuote postitetaan asiakkaalle.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. 

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • nimesi, puhelinnumerosi, ja sähköpostiosoitteesi
  • sekä kopio tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

Helsingin yliopiston alumniyhdistys
PL 4 (Yliopistonkatu 3)
00014 Helsingin yliopisto

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet toimituksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen hy@alumniyhdistys.fi tai postitse:

Helsingin yliopiston alumniyhdistys
PL 4 (Yliopistonkatu 3)
00014 Helsingin yliopisto

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Yhdistys käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Yhdistys sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.