Alumnien vappuristeily 30.4.2023

29,00 

Tervetuloa mukaan virittäytymään vapputunnelmaan iloisessa alumniseurassa! Lipun ostettuasi muista ilmoittaa tarkemmat osallistujatietosi erillisellä lomakkeella=>. Mikäli et ole saanut vahvistusviestiä parin tunnin sisällä lipun ostamisesta, tarkista roskapostilaatikkosi. Lipulla ei ole palautusoikeutta.

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): Vappuristeily-2023 Osasto:

Kuvaus

Alumneille on varattu vappuaattona perinteinen puulaiva m/s Ilves, joka lähtee Kauppatorilta klo 15, risteilee pari tuntia upeissa maisemissa Helsingin edustalla ja palaa Kauppatorille klo 17.30, juuri parahiksi ennen Mantan lakitusta. Tarjolla matkan aikana on iloista yhdessäoloa hyvässä seurassa, pelimannimusiikkia ja kaikille tuttuja yhteislauluja. Laivalla palvelee myös kahvila A-oikeuksin.

Vappuristeilylle myydään alkuvaiheessa 70 lippua, jotta viileämmän sään sattuessa kaikki osallistujat mahtuvat nauttimaan risteilystä laivan sisätiloihin. Mikäli sääennuste näyttää hyvältä, voidaan lähempänä tapahtumaa kuitenkin ottaa vielä lisää paikkoja myyntiin – jos kaikki liput on jo myyty loppuun, kannattaa siis ilmoittaa itsensä jonoon täyttämällä tämä lomake=>

Tervetuloa mukaan aloittamaan uusi iloinen vappuperinne yhdessä muiden alumnien kanssa!

Event Details

Date: 30 huhtikuu 2023

Start time: 15:00

End time: 17:30

Venue: Kauppatori